1. Haberler
  2. Gündem
  3. Emlak fiyatlarını uçuran dedikodu: İnegöl il olacak mı?

Emlak fiyatlarını uçuran dedikodu: İnegöl il olacak mı?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BURSA (İGFA) – MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Türkiye’de il sayısının 100, ilçe sayısının ise 1000 olması gerektiği konusuyla ilgili önerisinin ardından İnegöl’ün il olacağı yönündeki söylemler artmıştı.

İnegöl’ün yıl sonuna doğru il olacağı yönündeki dedikodu İnegöl’de heyecan yaratırken, emlak fiyatlarını da uçurdu. Konut ve iş yeri fiyatları yüzde 100 artarken, arsa fiyatları da dudak uçuklatıyor.

Tarla ve arsa fiyatlarında metrekaresi 30 bin ile 50 bin lira arasında ilanlarda yer alırken, konut fiyatlarında ise 7 milyon ile 15 milyon lira arasında değişkenlik gösteriyor.

AK Parti ve MHP cephesinden İnegöl’ün yıl sonuna kadar il olacağı yönünde bir resmi açıklama olmazken, siyaset kulislerinde emlak piyasasının hareket kazanması için böyle bir dedikodu üretilmiş olabileceğini konuşuluyor.

Emlak fiyatlarını uçuran dedikodu: İnegöl il olacak mı?
Yorum Yap

E-Posta Aboneliği Başlat

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.
Giriş Yap

Mezitli Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Betturkey Giriş -
Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Dijital Pazarlama Danışmanlığı - Antalya Son Dakika - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - İzmir Haberleri - Ekonomi - Carmen Erkek Saat - Kastamonu Haberleri - SMM Panel - SMS Onay - Sohbet Siteleri - Takipçi satın al - E-Pin Satış -