1. Haberler
  2. Gündem
  3. Selçuk Türkoğlu’ndan Mehmet Şimşek’e ‘vergi’ göndermesi

Selçuk Türkoğlu’ndan Mehmet Şimşek’e ‘vergi’ göndermesi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BURSA (İGFA) –Ülke ekonomisin hiç de iyi bir yere doğru gitmediğinin altını çizen İYİ Parti Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu, Ekonomi Bakanı Mehmet Şimşek’in göreve geldiğinden bu yana yapmış olduğu çalışmaları eleştirdi.

“VERGİMATİK MEHMET”

Ekonomi Bakanı Mehmet Şimşek’in yapmış olduğu çalışmaları değerlendiren Türkoğlu, “Sayın Mehmet Şimşek’e biz ‘vergimatik Mehmet’ diyoruz. Geldiğinden beri en son Meclis Tatile girmeden önce ‘hayvan katliamı yasası’ndan önce 52 maddelik Vergi Kanunu geldi. 22 yıllık iktidarın sonunda verdikleri, sundukları şey ne? Vergi… Yeni vergi. Ondan önce ne var ‘tasarruf’ yani ne var kemer sıkma. Kimin kemeri? Genel halk kitlelerinin, dar gelirlilerin, gelirsizlerin… Kemeri de onlar sıkacak, vergiyi de onlar verecek. IMF’den bir şef atansa benim kanatim, Vergimatik Mehmet’ten daha istikrarlı ekonomimizi yönetirdi. Zaten kendisinin de biliyorsunuz ki ülke insanımıza bakışı yerel halk olduğu için bir sömürgeci üslubu onda da var.”

Selçuk Türkoğlu’ndan Mehmet Şimşek’e ‘vergi’ göndermesi
Yorum Yap

E-Posta Aboneliği Başlat

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.
Giriş Yap

Mezitli Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Betturkey Giriş -
Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Dijital Pazarlama Danışmanlığı - Antalya Son Dakika - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - İzmir Haberleri - Ekonomi - Carmen Erkek Saat - Kastamonu Haberleri - SMM Panel - SMS Onay - Sohbet Siteleri - Takipçi satın al - E-Pin Satış -